2022-2023 m.m. naujienos

Savaitė prieš atostogas

Artėjant šventėms norisi pasipuošti klases, dalyvauti įvairiuose renginiuose, netradicinėse pamokose mokymąsi paversti žaisminga veikla, todėl pradinėse klasėse ir nutarta visą savaitę, gruodžio 19 – 23 dienomis, vykdyti projektą „Kalėdų žingsniams aidint“.
Pirmadienis buvo skirtas klasių puošmenų apžiūrėjimui ir balsavimui. Visi vaikštinėjome po kitų mokinių klases ir balsavome už tris gražiausius žiemiškus papuošimus. Pildėme diagramą. Džiaugiamės, kad mūsų klasėse buvo pastebėti visi mokinių darbai.
Antradienį susitikome su Kalėdų Seneliu. Susitikimą sudarė dvi dalys: pirmoje dalyje dalyvavome Baltojo lokio Guru Buru edukacinėje ir kultūrinėje teatro programoje. Kartu šokome, dalyvavome viktorinoje ir džiaugėmės gautais prizais. Antroje dalyje labai patiko bendrauti su Kalėdų Seneliu. O kaipgi Kalėdų Senelis be dovanų! Aišku, gavome ir dovanų.
Trečiadienį kūrėme kalėdinius žaisliukus, surengėme parodą ir išsakėme linkėjimus.
Ketvirtadienis buvo skirtas žiemos vaizdams užfiksuoti. Mokiniai siuntė nuotraukas tema ,,Baltos žiemos kerai“.
Penktadienis – kalėdinio pašto dalybos, kalėdinės vakaronės klasėse, įdomios veiklos prieš žiemos atostogas ir, aišku, su muzikos mokytoja surengtas bendras pradinių klasių mokinių choro koncertas ,,Skambančios Kalėdos!“

 

Pradinių klasių mokytojos