Naujienos

Naktis mokykloje

Birželio 14-osios vakarą grupelė mokinių su gera nuotaika atvyko į mokyklą. Visi su nekantrumu laukė, kol pamatys programą, kuri šį kartą buvo staigmena.
Įsikūrę jiems skirtose klasėse mokiniai susirinko į pirmąją veiklą, kurią vedė mūsų dešimtos klasės mokinės mama Liuda Mikelaitienė. Mokiniai piešė burbulais. Pavyko sukurti tikrus šedevrus. Kol darbai džiūvo, kiekvienas turėjo sukurti eilėraštį apie naktį mokykloje pagal pateiktas taisykles. Ne visiems buvo lengva, tačiau užduotį įvykdė visi.
Po vakarienės laukė lobio medžioklė, kurią paruošė Rasutė su 8 klasės mokine Karolina V. Susiskirstę į 4 komandas visi stengėsi kuo greičiau surinkti vėliavėles. Ne visiems iš karto pavyko perprasti mokyklos planą. Kai paskutinė komanda surado visas, visi dalyviai gavo saldžius prizus.
Dar viena staigmena – mokytojos Deimantės veikla su xbox. Mokinius be galo įtraukė “Just dance” turnyras, kurio nugalėtojos buvo apdovanotos diplomais ir dovanėlėmis. Vėliau moksleiviai varžėsi boulingo turnyre.
Laikas praskriejo akimirksniu ir vidurnaktį visi susirinkome žiūrėti filmo. Nuovargis neįveikė atkaklumo, ryžto išbūti kuo ilgiau, todėl po filmo laukė šokiai. Atidavę visas jėgas šokių aikštelėje visi keliavome ilsėtis.
Abi su mokytoja Aurika rytą pasitikome pavargusios, tačiau su gera nuotaika ir planais kitais metais projektą kartoti.


Mokytoja Inga Ažukienė