2022-2023 m.m. naujienos

Naktis mokykloje

Naktis mokykloje
Birželio 16 dienos vakarą visi dalyviai susirinko į mokyklą, kur laukė jau tradicija tapęs renginys „Naktis mokykloje“. Susipažinę su taisyklėmis ir programa, vaikai įsikūrė jiems skirtuose kabinetuose. Dalis mokinių neatsinešė nei miegmaišių, nei čiužinių, nes naktį miegoti nesiruošė. Juk svarbiausia – bendravimas.
Iki renginio pradžios programa vaikams buvo slepiama, nes visos veiklos turėjo būti staigmena. Įsikūrę kabinetuose mokiniai rinkosi technologijų kabinete, kur Kristinos Liaudanskienės padedami, kepė keksiukus bei pyragą. Visi sutiko, jog buvo smagu ir be galo skanu. Antrosios komandos vaikai padedami mokytojos Ingos kepė picas. Pačių keptos picos buvo tokios skanios, jog per naktį jų neliko.
Pavakarieniavę keliavome su mokytoja Liuda gaminti 3D padėkliukų. Buvo jau vėlu, o mokiniai pavargę nuo mokslų, todėl iš pradžių sunkiai sekėsi perprasti padėkliukų gaminimo subtilybes. Patiems kantriausiems viskas pavyko gerai.
Padirbėję visi dalyviai susiskirstė į 4 komandas ir keliavo ieškoti lobio, kurio paieškas suorganizavo bibliotekininkė Rasutė ir 7 klasės mokinės. Buvo linksma stebėti, kaip mokiniai laužo galvas skaitydami užuominas ir šauniai dirba komandose. Lobio ieškotojai buvo apdovanoti saldžiais prizais.
Vidurnaktį mokiniai susirinko žiūrėti filmo. Po jo laukė karaoke ir diskoteka. Šauniai praleidę laiką visi ėjo ilsėtis. Dalis moksleivių ir ramybės metu bendravo tarpusavyje, tad laiko miegui neliko. Ryte visi dalyviai išsiskirstė pavargę, bet su gera nuotaika ir šypsenomis veiduose. Nors šiais metais dalyvių buvo mažai, tačiau jie teigė, jog renginys labai patiko, nes vyravo jauki atmosfera, patiko netradicinės veiklos, darbas komandose. Kitais metais žadama kartoti.
Mokytoja Inga