Naujienos

Edukacinis užsiėmimas „Dedu tašką“ su Tėvų klubu

Balandžio 26 dieną mūsų mokykloje įvyko nuotaikingas ir kūrybiškas taškavimo meno užsiėmimas, kuriame dalyvavo mokiniai, jų tėvai bei atvykę svečiai. Vakaro edukaciją vedė Jūratė Beniuškevičienė, „Dedu tašką“ įkūrėja.

Taškavimas – tai paprasta, bet kartu ir užburianti piešimo technika naudojant taškelius. Ji tinka visiems, nepriklausomai nuo amžiaus ar piešimo įgūdžių. Mandalos kūrimas – tai puikus būdas išreikšti save, atrasti vidinę ramybę ir pasinerti į kūrybinį procesą, reikalaujantį tūkstančių atidžių prisilietimų.

Užsiėmimo metu visi susirinkusieji susipažino su taškavimo technika ir įrankiais, o kibę į darbus kūrė savo unikalias mandalas ant juodos faneros.

Edukacijos dalyviai ne tik išmoko naujos technikos ir sukūrė gražius meno kūrinius, bet ir smagiai praleido laiką kartu, atsipalaidavo nuo kasdienybės rūpesčių ir pasikrovė gerų emocijų. Visi užsiėmimo dalyviai liko sužavėti šia technika ir džiaugėsi savo sukurtais kūriniais.

Deja, šis užsiėmimas jau įvyko, tačiau kviečiame sekti informaciją mokyklos tinklapyje ir socialiniuose tinkluose, nes planuojame organizuoti ir daugiau panašių renginių.

Nepraleidome progos atrasti savyje menininko gyslelę ir pasinerti į kūrybinę kelionę, į mandalų pasaulį!