2016-2017 m. m kronika

Projektas „Mano šeimynėlė“

Gegužės mėnesį pirmokai vykdė projektą „Mano šeima“. Jo metu jie skaičiavo savo šeimos narius, matavo jų  ūgį, svorį, skaičiavo amžių, piešė savo šeimą. Aiškinosi , kas yra šeima, kaip parodyti meilę visiems šeimos nariams, kaip padėti vieni kitiems ir rūpintis vienas kitu.

 Pirmokų projekto pristatymas sutapo su Šeimos diena mokykloje. Pirmokų tėvai, kaip visada, labai aktyviai dalyvavo šventėje. Pirmiausia klasėje vyko konkursas “Ko išmokau pirmoje klasėje“, kurio metu  komandos, rodė savo gebėjimus, įgytus per visus mokslo metus. Vaikams talkino mamytės.Labai aktyviai sportinėse varžybose dalyvavo net trys pirmos klasės mokinių šeimos. Pamoką vedė Mainoto  Vito mama, kuri pamokė pagaminti pavasarinę tulpę. Šventės pabaigoje visi vaikai, kartu su tėvais sugužėjo į mokyklos salę stebėti šventinės programos.

Labai dėkoju visiems pirmokų tėveliams, kurie rado laiko praleisti visą penktadienį mokykloje. Pokalbių metu jie siūlė ekskursijų, veiklų idėjas. Manau, kad visi kartu mes jas puikiai įgyvendinsim ateityje.

 

Klasės mokytoja Laimutė Melninkienė