2022-2023 m.m. naujienos

Susitikimas su būsimaisiais pirmokais

Susitikimas su būsimaisiais pirmokais
Gegužės 9 d. ketvirtokai savo klasėje sulaukė svečių – priešmokyklinės grupės auklėtinių, būsimų pirmokų, jų tėvų bei mokytojos Daivos.
Ketvirtokai su savo mokytoja Alita Balčiūniene surengė popietę ,,Mažais žingsneliais mokyklos link“. Mūsų mokykloje pagal tradiciją kasmet vyksta susitikimas su būsimąja pirmokų mokytoja. Norime, kad būsimasis pirmokas būtų susipažinęs su savo mokytoja, pirmoje klasėje nepatirtų streso, jaustųsi drąsiai ir nekantriai lauktų rugsėjo -1 -osios.
Būsimieji mokinukai pasimatavo, kaip atrodo ir jaučiasi mokykliniame suole, ir, atlikdami užduotis, parodė puikias žinias. Užduočių buvo visa įvairovė: pažintis su mokytoja, rankos lavinimo pratybos, darbas laboratorijoje, užduotys su planšetėmis, žaidimai su ketvirtokais.
Pokalbio su tėvais metu atskleista, kad visada reikia tikėti vaiko sėkme, palaikyti ir drąsinti vaiką, skatinti savarankiškumą.
Už sėkmingai atliktas užduotis visi buvo apdovanoti padėkomis ir medaliais ,,Aš – būsimas pirmokas“. Priešmokyklinukai ketvirtokus nudžiugino savo dovana -
,,Sėkmės kopėtėlėmis“.
Mokytoja Alita Balčiūnienė