2020-2021 m. m. kronika

Projektas ,,Šypsena – kelias į draugystę”

Vasario 22-26 d pradinių klasių mokiniai vykdė projektą ,,Šypsena – kelias į draugystę”. Šia tema daug diskusijų, posakių ir patarlių, gražių minčių išsakyta per etikos , lietuvių kalbos  pamokas ir klasės valandėlės metu. Mokiniai mokėsi draugiškų santykių ir susijungę nuotoliniu būdu per pamokas.  Pirmos klasės mokiniai per klasės valandėlę klausėsi skaitomos pasakos apie draugystę, aiškinosi draugiškumo esmę ir piešė piešinį ,,Mano draugas”.

Kas yra tikras draugas? Gal žinote  stebuklingą receptą norint susirasti draugą?  Draugai neatsiranda staiga. Reikia nemažai laiko, kad nepažįstamas žmogus taptų tavo draugu. Neužtenka pasakyti ,,Tu esi mano draugas!”  Draugais  tampama vienas kitą gerbdami, gerai leisdami laisvalaikį, suprasdami ir užjausdami bei šypsodamiesi.

Po įdomių pokalbių ir diskusijų mokiniai noriai atliko praktines užduotis – ieškojo šypsenų savo namų aplinkoje, atliko kūrybinius darbus, fotografavo savo gražiausią šypseną.  Pirmokams šiuo metu draugą atstoja mylimiausias žaislas, tai ir nuotraukose su jais pasidalinta gera emocija. Prašom pasigrožėti mūsų darbais!