2016-2017 m. m kronika

Šventė pirmoje klasėje ”100 dienų, kai pirmokas esu“

 

Visą mėnesį dirbome darbelius , kuriuose turėjo būti kažko 100.Tai ir žodis LIETUVA iš 100 neužmirštuolių, ir sagų medis iš 100 sagų, ir 100 saulių, ir 100 kartų parašytas AČIŪ.

Šimtas išspręstų uždavinių be klaidų, šimtas žodžių perskaitytų teisingai.Net šimtas žalių sėkmingų pasiekimų kortelių per savaitę. Labai stengėmės garbingai visas užduotėles atlikti. Sunkiausiai sekėsi su žaliomis pasiekimų kortelėmis, deja , dviejų iki 100 pritrūko, matematika „pakišo koją“.

Vasario 10 d. visa klasė apsilankė mokyklos bibliotekoje ir tapo pilnateisiais skaitytojais. Pasirinkę knygeles jau galėsime ir 100  pasakėlių  perskaityti.

Besiruošiant šventei, baigėme visas raideles mokintis, taigi dar viena proga šventei. Pradinių klasių mokiniai parašė mums 100 linkėjimų .Labai smagu būtų, kad jie visi išsipildytų. Tai priklausys nuo pačių pirmokų, nuo jų pastangų gerai mokytis ir elgtis.

Vasario 13 d. mūsų tėveliai susirinko pasižūrėti į mus, pilnateisius mokyklos mokinukus , pasidžiaugti mūsų pasiekimais, žiniomis, pasiklausyti, kaip dainuojame ir pašokti kartu.

Labai ačiū tėveliams, gausiai susirinkusiems į klasės šventę. Visi kartu-tėveliai, vaikai ir mokytoja- mes galime labai daug.

 

Klasės mokytoja Laimutė Melninkienė