2016-2017 m. m kronika

Kvietimas dalyvauti

 

Skelbiama Tarptautinio jaunimo epistolinio rašinio (2017 ) tema:

"Įsivaizduok, kad esi naujojo Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus patarėjas. Kokią pasaulinę problemą patartum jam spręsti pirmiausia ir kaip?"

 

 

 
 
Pasaulinė Sveikinimosi diena

Lapkričio 21 dieną mūsų mokykloje buvo paminėta pasaulinė Sveikinimosi diena. Rytą visus, įeinančius į mokyklą, pasitiko ne tik sveikinimosi užrašas "LABAS RYTAS", bet ir rankos paspaudimas, šypsena, puiki nuotaika! 

plačiau
 
Paramos koncertas „Linksmoji armonika 2016“

Lapkričio 20 dieną keletas mūsų mokyklos mokinių lankėsi Antanavo kultūros namuose, tradiciniame paramos koncerte, skirtame vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis. 

plačiau
 
Rajoninė viktorina "Jos pėdos Suvalkijoje įmintos"

Lapkričio 17 dieną Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinėje mokykloje vyko 7 – 8 klasių mokinių viktorina „Jos pėdos Suvalkijoje įmintos“, skirta poetės Salomėjos Nėries 112 - ųjų gimimo metinių paminėjimui. 

S

plačiau
 
3-4 klasių mokinių popietė "Mamos pyragas"

Lapkričio 17 d. mokyklon rinkosi 3-4 klasių mokinių mamos su pačių gamintais pyragais į popietę „Mamos pyragas“.  

plačiau
 

Mieli tėveliai, 

 

Kviečiame į praktinę popietę „ Advento belaukiant”

 

Labai smagu prisiminti  mamyčių šventės akimirkas, kurių metu Jūs ne tik gėrėjotės savo vaikučių surengta švente, bet ir aktyviai  dalyvavote žvakių liejimo pamokoje.  Todėl nusprendėme Jus pakviesti į popietę, kurios metu Jūs  kartu su savo vaikučiais pasigaminsite advento vainiką, kurio kvapas ir rusenančių žvakių liepsna įneš į Jūsų namus ramybę bei šventinę nuotaiką.

Popietė vyks lapkričio 23 d. (trečiadienį) 12 val. Trukmė apie 2-3val. Kaina 2 eurai (šeimai). Popietę ves gėlininkė- dekoratorė Inga.  

 

 
 
Tolerancijos diena Alksnėnų skyriuje

Lapkričio 16 dieną  Alksnėnų skyriaus klasės pasipuošė Tolerancijos paukščiais

plačiau
 
Pradinių klasių mokinių integruotos veiklos projektas "Spalvų savaitė"

Lapkričio 14-18 dienomis vyko pradinių klasių mokinių integruotos veiklos projektas "Spalvų savaitė". Kiekvieną dieną mokiniai rengėsi paskirtos spalvos drabužiais ir atliko kūrybines užduotis, kurias pristatydavo po penkių pamokų.

plačiau
 
„Priimki mane taikiai “

Šiais metais mūsų mokyklos mokiniai antrus metus dalyvavo Kybartų „Rasos“ specialiojoje mokykloje  vykusiame tolerancijos dienos renginyje „Priimki mane taikiai“ ,kurio tikslas ugdyti toleranciją, atskleisti mokinių meninius gebėjimus bei kartu, bendroje veikloje, sukurti „Taikos medį“. 

plačiau
 
Lapkričio 16-oji - Tolerancijos diena

Mūsų mokykla keleri metai iš eilės dalyvauja Tarptautinės komisijos nacių ir sovietinio okupacinių režimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti  inicijuojamoje Tarptautinės Tolerancijos dienos – lapkričio 16 – osios paminėjime Lietuvoje.

plačiau