2016-2017 m. m kronika

Antrokų projektas "Mažasis mokytojas"

Gegužės 25 dieną antrokų klasėje buvo netradicinė diena - mokytojais tapo patys mokiniai ir atsakingai stengėsi mokyti savo draugus.

Matematikos pamoką pravedė Ernesta ir Airidas, lietuvių kalbos mokė Agnė ir Emilija, dailės ir technologijų - Dominykas ir Kostas.Visi mokiniai atsakingai ruošėsi pamokoms, konsultavosi su mokytoja ir savo tėvais. Pamokų pabaigoje visi  gavo "Mažojo mokytojo" padėkas ir saldžiuosius prizus.

"Mokinių- mokytojų" mintys po pravestų pamokų:

"Man sekėsi mokyti vaikus ir labai patiko gauti padėką nuo mokytojos. Norėčiau ir kitais metais dalyvauti tokiame projekte"- Dominykas.

"Man labai gerai sekėsi vesti pamoką, Pamokai padėjo pasiruošti tėtis. Aš visiems mokiniams pamokos pabaigoje padariau staigmeną. Visiems vaikams patiko mano sugalvota mintis. Man patiko būti mokytoju!" - Kostas.

"Mes su Airidu pravedėme matematikos pamoką, Pamokai pasiruošti padėjo mokytoja. Pirmiau patys išsisprendėme uždavinius, mokytoja patikrino, tada mums buvo lengviau ir greičiau tikrinti kitų vaikų darbus.Iš pradžių buvo baisu stovėti prieš klasę, bet džiaugėmės, kad visi mokiniai mūsų klausė ir dirbo grupelėmis."- Ernesta ir Airidas.

" Man patiko per lietuvių kalbą diktuoti savo sugalvotus sakinius, kuriuos vaikai rašė lentoje." - Agnė.

" Per lietuvių kalbos pamoką man teko skaityti daug teksto ir tada kiti vaikai atsakinėjo į klausimus. Džiaugiuosi, kad man pasisekė!" - Emilija.

 

2 klasės mokytoja Alita Balčiūnienė