2015-2016 m.m kronika

10-oji bendrumo akcija „Kalėdinis sveikinimas vienišam žmogui"

10-oji bendrumo akcija „Kalėdinis sveikinimas vienišam žmogui"

 

plačiau
 
Laimėjimas rajoniniame pradinių klasių mokinių piešinių konkurse ,,Išėjau pasivaikščioti su Čiurlioniu – tuoj grįšiu...“

Vilkaviškio rajono Pajevonio pagrindinė mokykla organizavo piešinių konkursą, kuris buvo skirtas  M. K. Čiurlionio gimimo 140 metinėms paminėti. Šiame konkurse dalyvavo mūsų mokyklos 1 klasės mokiniai.

plačiau
 
Ketvirtos klasės projektas „ Gerumo spalvos puošia mus“

Vykdant mokyklos iškeltus tikslus ir uždavinius „Plėsti bendradarbiavimą su tėvais ir mokyklos bendruomene“, gruodžio 7-11d. savaitė ketvirtoje klasėje buvo netradicinė.Kiekviena savaitės diena buvo skirta vis kitai spalvai. 

plačiau
 
Kvadrato varžybos

 

5–6 klasių mokiniai 2015 m. gruodžio 9 d. dalyvavo Rajono kaimo vietovių mokyklų žaidynių berniukų (gim. 2003 metais ir jaunesnių) kvadrato varžybose.

 

plačiau
 
„ŽVAKUTĖS SPINDESY“

Advento metu kiekvienas turime surasti širdies ramybę ir džiugiai laukti ateinančio Kristaus – didžiausios dovanos visai žmonijai.Gruodžio 1d. surasti širdies ramybės ir pasidalinti laukimo džiaugsmu, pabendrauti į mokyklą rinkosi priešmokyklinukų tėveliai.

plačiau
 
Protmūšis ,,AIDS: geriau žinoti“

Mokykloje paminėta AIDS diena protmūšiu ,,AIDS: geriau žinoti“.

plačiau
 
Mažieji rašytojai

Trečios klasės mokiniai dalyvavo Vilkaviškio rajono pradinių klasių mokinių konkurse „Vaikai kuria pasakas“, kurį organizavo Bartninkų Jono Basanavičiaus mokykla – daugiafunkcinis centras.

plačiau
 
Pradinių klasių mokiniai švenčia Adventą

Gruodžio pradžia –Advento pradžia. Savaitę pradėjome Advento vainiko pynimu. Į svečius pas ketvirtokus atėjo priešmokyklinės grupės ugdytiniai. Visi kartu mokiniai nupynė Advento vainiką , prisiminė adventines istorijas ir papročius.

plačiau
 
"Senojo pašto paslaptys"

Lapkričio 26 d. pirmokai ir antrokai Vilkaviškio krašto muziejuje dalyvavo edukacinėje pamokoje "Senojo pašto paslaptys".

plačiau
 
Kvietimai dalyvauti konkursuose

Iki 2015 m. gruodžio 14 d. vyksta kalėdinis moksleivių konkursas „Kalėdų Senelio dirbtuvės“. Kviečiame dalyvauti.

 

Kviečiame visus 2015 m. gruodžio 6 d. į sveikatinimo renginį!

 

Švietimo ir mokslo ministerija kviečia dalyvauti idėjų konkurse Laisvės gynėjų dienai pažymėti „Eik taip, kaip eina laisvė!“

 

Respublikinis piešinių konkursas „Kompiuterinė Kalėdų pasaka 2015“

 

Atviruko ir plakato konkursas, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai – Vasario 16-ajai

 

Jono Basanavičiaus gimimo dieną švęskime kartu!