2015-2016 m.m kronika

Mokytojų diena

"Būkit stiprūs savo sumanymuose, kūrybiški sprendimuose!"

 

 Profesinės dienos proga sveikina ir kuo daugiau džiugių dienų linki ŠPT kolektyvas

 

Švietimo ir mokslo ministrės Audronės Pitrėnienės sveikinimas

 

Vilkaviškio jaunimo darbo centro vyr. specialistės Jūratės Drunienės sveikinimas

 

Vilkaviškio r. Gražiškių gimnazijos direktorės Gritos Launikonienės sveikinimas

 

Vilkaviškio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjos Almos Finagėjevienės sveikinimas

 

 

Ačiū Tau, mokytojau!

 

Spalio 5-oji – Tarptautinė mokytojų diena. Šia proga mūsų mokykloje vyko netradicinės pamokos. Tik šią dieną leidome mūsų mokytojams atsipūsti nuo jų mokyklinės rutinos ir su dideliu džiaugsmu bei noru perėmėme vadžias į savo rankas!

Ryte, vos tik atvykus mokytojams į mokyklą, juos iškart pasitiko techniniai nesklandumai - mokytojų kambarys buvo uždarytas, o mokytojai privalėjo eiti į jiems nurodytą kabinetą, kur jų laukė labai griežtas mokytojas ir šogonometrijos pamoka. Pasirodo, mokytojams yra dar ką mokytis, juk mokslo ir žinių niekada nebus per daug!

Antros pamokos metu mokytojai leido laiką su savo auklėtiniais, kurie dar kartą įrodė, jog mums mokytojai tarsi antri tėvai.

Per trečiąją pamoką mokytojai vaišinosi mūsų ruoštais skanumynais ir karšta kava. Tuo metu mokinius mokėme mes, gimnazijos ketvirtokai ir trečiokai! O kad mokytojai per daug neužsisėdėtų, per ketvirtą pamoką jų laukė smagios orientacinės varžytuvės. Buvo smagu  matyti linksmus, besišypsančius ir beskubančius įvykdyti užduotis, mokytojus. Tačiau tai buvo dar ne viskas. Tam, kad mokytojams įrodytumėm, jog jie mums yra svarbūs ir, jog esame jiems labai dėkingi, mes, IV c klasės mokiniai, iš visos širdies dovanojome mažą renginį, kuriame mokytojus apipylėme nuoširdžiais sveikinimais, gražiais žodžiais ir padėkomis.

Dar kartą, mieli mokytojai, ačiū Jums už Jūsų kantrybę, atsidavimą ir pastangas. Esam Jums dėkingi ir niekada Jūsų nepamiršime. Lai kiekviena diena būna Jūsų diena.

 

IV c klasės mokinė Samanta Naujokaitytė