2015-2016 m.m kronika

Kvietimas dalyvauti edukaciniuose konkursuose „Olympis 2015 – Rudens sesija“

Gerbiamoji Vilkaviškio r. Sūdavos pagrindinės mokyklos administracija,

 

Kviečiame Jūsų mokymo įstaigos 1-12 klasių mokinius ir jų mokytojus dalyvauti edukaciniuose konkursuose 1-12 klasių mokiniams „Olympis 2015 – Rudens sesija“.

Vyks 9 mokomųjų dalykų konkursai: lietuvių kalbos, anglų kalbos, matematikos, fizikos, informacinių technologijų, chemijos, biologijos (pradinėse klasėse – gamta ir žmogus), geografijos ir istorijos.

Pagrindinis konkursų tikslas - sudominti mokinius mokomaisiais dalykais ir skatinti mokinių mokymosi motyvaciją. Tai nėra olimpiada, konkursuose yra įvairaus sudėtingumo užduočių, todėl juose gali dalyvauti visi mokiniai.

Konkursų užduotys pagal mokomąją programą ir sudėtingumą yra suskirstytos į 12 lygių. Kiekvieną lygį sudaro 26 įdomios užduotys. Su užduočių pavyzdžiais galite susipažinti demonstracinėje konkursų versijoje svetainėje www.olympis.lt.

Visi konkurso dalyviai gaus padėkos raštus ir tušinukus „Olympis“, o laimėtojai bus apdovanoti medaliais ir diplomais. Pagrindiniai prizai (planšetiniai kompiuteriai ir kt.) atiteks nominacijų laimėtojams. Mokiniai iš aktyviai dalyvaujančių klasių (kai dalyvauja daugiau kaip 5 vienos klasės mokiniai) papildomai gaus stalo žaidimus „Olympis domino“!

 

 

Dalyvavimo mokestis viename konkurse – 2 €, 2-4 konkursuose – 3 €, 5-9 konkursuose – 4 €

Dalyvavimo mokestį galima sumokėti įvairiais būdais: per el. bankininkystę, grynais bet kurioje „Maxima“ kasoje, pašto skyriuose ir kitais būdais.

 

Konkursai „Olympis 2015 – Rudens sesija“ vyks nuo lapkričio 1 d. iki lapkričio 30 d. interneto svetainėjewww.olympis.lt, dalyvauti galima bet kuriuo jums patogiu metu. Konkurso užduotis mokiniai galės atlikti mokyklos kompiuterių klasėje (rekomenduojama), o nesant tokiai galimybei – namuose.

 

Pagarbiai,
Konkursų „Olympis“ organizatorius
UAB „Advertis“, S. Stanevičiaus g. 90-2, 07103 Vilnius
El. paštas 
info@olympis.lt
Tel. +370 672 89 325
www.Olympis.lt