2012-2013 m.m. kronika

Vasara su "Bičiuliais"

                   Tai  buvo penktoji stovykla, todėl jos veteranams, kurie dalyvavo joje nuo pat pradžios, buvo itin svarbi akimirka, o kitiems, ne tokiems seniems, ar net naujokams – tiesiog smagi ir linksma stovykla.

                   Visos šios linksmybės: šildanti saulutė, vėsi ir maloni jūra, juokas, žaidimai, smagi draugų kompanija, neužmirštamos akimirkos ir nepakartojamas maistas, buvo tai, dėl ko kiekvienas mokinys norėtų papulti į šį malonumų kampelį. Ne visi mokiniai turi galimybę praleisti vasaros atostogas prie jūros ,tad ši stovykla puiki proga būti aktyviems , pavyzdingiems visus mokslo metus  ir  užsigarantuoti  vietą autobusiuke !  

                 „Bičiuliai“ buvo įsikūrę poilsiavietėje „Svajonė“. Ši vieta buvo arti jūros, todėl stovyklautojai dažnai keliaudavo prie jūros su vadove R. Kiškėniene, ne tik pasideginti ar pašokinėti per bangas, tačiau ir rimtai pasportuoti – žaisti tinklinį, atlikti įvairias sportines užduotis , linksmąsias estafetes  arba lavinti savo vaizduotę statant smėlio pilis. Visiems grįžus, visuomet ant bendro stalo garuodavo pasakiškai paruošti V.Adomavičienės patiekalai, kurie buvo tikras turtas visiems išalkusiems !

                  „Ši stovykla yra labai smagi. Čia labai smagu ir linksma“, tikriausiai taip būtų pasakęs kiekvienas, jei būtų paklaustas ką mano apie stovyklą „Bičiuliai“, kurios nebūtų buvę be pačių nuostabiausių vadovių R. Kiškėnienės ir V.Adomavičienės, bei paramos iš Vilkaviškios savivaldybės, bei A. Butkevičiaus. Pats didžiausias ir šilčiausias ačiū Jums !

                   Mes ,stovyklautojai,  tikimės, kad ši stovykla bus nepaskutinė, nes tai negali baigtis. Šis socializacijos projektas suburia mus, išmoko bendravimo , bendradarbiavimo įgūdžių, skatina mus tobulėti, jaustis atsakingais ne tik už save , bet ir už draugus,  bei moko sveikai ir turiningai leisti laisvalaikį.

 

Justas Ciganas

stovyklos dalyvis, Sūdavos vidurinės mokyklos mokinys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

atgal