2012-2013 m.m. kronika

išvyka į Rumšiškes

 T          rijų klasių mokiniai trečiadienį dalyvavo smagioje iškyloje į Rumšiškes. Autobusu jie atkeliavo iki Kauno marių  prieplaukos. Ten jau laukė laivas „Nemunas“. Jis plukdė iki Rumšiškių. Kelionė mariomis truko valandą laiko. Daugeliui mokinių tai buvo pati pirma kelionė laivu. Oras tądien iš tiesų lepino-švietė saulė, glostė vėjelis. Marių pakrantės puikios.

Atplaukus į Rumšiškes mokiniai pasidalijo į tris grupes ir pabiro po įvairias sodybas. Ten vaikų jau laukė skirtingos edukacinės programos. “Kai ...buvau, jaunimėlin ėjau“, “Kaimiški jaunimo žaidimai“ ir „Apšvietimo priemonės ir žvakių liejimas“ .Šeštokai liejo žvakes ir susipažino su bitininkystės tradicijomis. Septintokai mokėsi žaisti įvairius žaidimus. Aštuntokai Aukštaitijos sodyboje sužinojo kaip seniau paaugliai būdavo priimami į jaunimo bendruomenę, ką turėdavo mokėti jaunimas, kad galėtų dalyvauti pasilinksminimuose ir ieškoti sau poros. Pasimokė ir jaunimo žaidimų.

Smagiai praleidę laiką Rumšiškių buities muziejuje visi vėl sugužėjo į laivą ir plaukė atgalios, kur laukė autobusas. Apsilankėme ir „Akropolio „prekybos centre. Kelionė baigėsi, bet liko daug įspūdžių ir neužmirštamų akimirkų.

 

Šeštos klasės vadovė D. Paršaitienė

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

atgal